Untitled Document
Χορηγός Ιστοσελίδας: Exarsis Business Solutions Ltd
Untitled Document
Untitled Document

Σώστε το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» - Σώστε τον Πολιτισμό μας Έκκληση για βοήθεια από το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ»

Με πόνο ψυχής, με το όνειρο μας για τη δημιουργία μιας πολιτιστικής όασης στην πόλη της Λάρνακας να βρίσκεται μέσα στις στάχτες και τα αποκαΐδια μετά τον εμπρησμό του θεάτρου μας και την ολοκληρωτική του καταστροφή, επιστρατεύουμε όσο κουράγιο και δύναμη μας απόμεινε από το πλήγμα που δεχτήκαμε, για να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της ψυχής μας όλους εκείνους που μας συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να μας στηρίζουν σ'αυτή τη δύσκολη «επόμενη μέρα» του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ» και είναι : η επίσημη Πολιτεία, η βουλή, ο Θ.Ο.Κ., ο Δήμος Λάρνακας, Κόμματα, Οργανώσεις, Οργανωμένα σύνολα, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Επιχειρήσεις, Συνεργάτες, Συνάδελφοι.

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η συμπαράσταση και η αντίδραση των δημοτών της Λάρνακας αλλά και των απλών Ανθρώπων απ'όλα τα μέρη της Ελεύθερης Κύπρου.

Αυτή η συμπαράσταση και στήριξη ενισχύει και την δική μας αποφασιστικότητα να μην εγκαταλείψουμε το «Όνειρο»- Να συνεχίσουμε να δημιουργούμε πολιτιστικούς χώρους, να παράγουμε πολιτισμό, να συνεχίσουμε να είμαστε φορείς του Ωραίου και του Καλού. Γιατί το έχουμε ανάγκη σαν Λαός ως απαραίτητο συστατικό για την επιβίωση μας, το έχει ανάγκη η ημικατεχόμενη πατρίδα μας και γιατί μας το ζητούν οι νέες γενιές που θάρθουν ...

Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική – Ψυχική, Ηθική, Υλική, Οικονομική.

Η έκκληση για βοήθεια είναι επιβεβλημένη ανάγκη. Για να οικοδομήσουμε ξανά το θέατρο μας και η αναγέννηση του να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό αλλά και για να συνεχίσουμε την προσφορά μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, χρειαζόμαστε την ενεργό και ολόπλευρη συμπαράσταση της Πολιτείας και την Κοινωνίας.

Είναι γι'αυτό που καλούμε όλους εκείνους που θα ήθελαν και που θα μπορούσαν να συνδράμουν στον δύσκολο αγώνα μας, να το πράξουν και η ευγνωμοσύνη μας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου προς αυτούς θα είναι απέραντη.

Σώστε το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ»- Σώστε τον Πολιτισμό μας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορούν να γίνονται εισφορές είναι οι κάτωθι:

ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΚΑΤΩ ΒΑΡΩΣΙΩΝ ΛΤΔ

034-30-2013696-5
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ 0550-11-025608
ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 048-08-119774
ALPHA BANK 431-101-003954-4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΣΚΑΛΑ» ΛΤΔ ΚΩΔ. TS
• Καταθέσεις μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε συνεργατικό ίδρυμα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 24637952, 99490102, 99163738
 
 

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε διάφορες δημοσιεύσεις σχετικές με τον νέο χώρο του θεάτρου μας:


«Ξανα-ολοκληρώνεται το θέατρο μας!»

«4.5 χρόνια για τον πυρομανή»

«Ένοχος για τον εμπρησμό του Σκάλα»

«Ένας χρόνος από τον εμπρησμότο του Σκάλα»

 


Διάβασε το άρθρο

Διάβασε το άρθρο

Διάβασε το άρθρο
 

Αποζημιώθηκε το Θέατρο ΣΚΑΛΑ» από την «Υδρόγειο» Ασφαλιστική Εταιρεία

Μετά από την πολύμηνη και πολύπλευρη εξέταση της υπόθεσης του εμπρησμού και της καταστροφής του νέου κτιρίου του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ» (ΑΤΤΙΚΟΝ) αλλά και την εξαιρετική συνεργασία που υπήρξε με την «Υδρόγειο» Ασφαλιστική Εταιρεία, τους Αρχιτέκτονες- Μελετητές και το Δ.Σ. του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ» η διαδικασία ολοκληρώθηκε και το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία «Υδρόγειος Ασφαλιστική».

Το τελικό ποσό της αποζημίωσης που προέκυψε με βάση τα στοιχεία και τεκμήρια των εμπειρογνωμόνων και το ισχύον ασφαλιστικό Συμβόλαιο ανήλθε στις € 769,900.00.

Η σχετική επιταγή δόθηκε στο Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» κατά την διάρκεια μιας σεμνής τελετής στο Δημαρχείο Λάρνακος παρόντος του Δημάρχου Λάρνακας και Προέδρου του Δ.Σ. του «ΣΚΑΛΑ» Ανδρέα Μωυσέως, του καλλιτεχνικού διευθυντή Ανδρέα Μελέκη και των μελών του Δ.Σ. καθώς και του Γενικού Διευθυντή της ασφαλιστικής Εταιρείας «Υδρόγειος» κου Νάκη Αντωνίου.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή ο Δήμαρχος Λάρνακος εξέφρασε την ικανοποίηση του από την συνεργασία και κατανόηση που υπήρξε από πλευράς της Ασφαλιστικής Εταιρείας και ότι οι εργασίες για την αναστήλωση αρχίζουν άμεσα ώστε τον ερχόμενο Οκτώβριο με την έναρξη της νέας θεατρικής περιόδου το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» ν'ανοίξει τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό.

Με εκτίμηση
Για το Θέατρο ΣΚΑΛΑ

Ανδρέας Μελέκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής

 
Επόμενη Παραγωγή
 
 
Προηγούμενες Παιδικές θεατρικές παραστάσεις
 
 
Νεανικό Θεατρικό Εργαστήρι
 
Προηγούμενες παραστάσεις Κύριας & Δεύτερης Σκηνής
 
 
 
Ρεπερτόριο
 
 

Διάβασε το άρθρο
 
Untitled Document