Untitled Document
Χορηγός Ιστοσελίδας: Exarsis Business Solutions Ltd
Untitled Document
Untitled Document

Γοητεύει και εντυπωσιάζει «Ο ΠΙΝΟΚΙΟ» Από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ»
Τακτικές παραστάσεις : κάθε Κυριακή - ώρα 10.30 μ.μ. στο Παττίχειο Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» (πρώην Αττικόν)

Το κλασσικό παραμύθι του Κάρλο Κολόντι «Ο Πινόκιο» που ανεβαίνει από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ» με υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά και με ψηλά καλλιτεχνικά κριτήρια από τους συντελεστές της παράστασης, γοητεύει και εντυπωσιάζει τους μικρούς φίλους του Θεάτρου αλλά και τους γονείς και εκπαιδευτικούς.

Μια φαντασμαγορική, συνθετική παράσταση – Θεάτρου - Κουκλοθεάτρου – Μαύρου Θεάτρου - Κινηματογράφου γεμάτη με ήχους, ρυθμούς, εικόνες, χρώματα, αυτοσχεδιασμούς, μουσική και χορό, πλούσια δράση, έξυπνους διαλόγους και πλούσια σε ευαισθησία και μηνύματα. Ευρηματική σκηνοθεσία, ωραία και λειτουργικά σκηνικά-κοστούμια, εξαίρετη μουσική, θαυμάσια κίνηση - χορογραφίες και εκπληκτικές ερμηνείες χαρακτηρίζουν τον «Πινόκιο» του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ».

«Ο ΠΙΝΟΚΙΟ» είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό έργο της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας που πραγματεύεται το διαχρονικό και αναμφισβήτητα το πιο βασικό θέμα της σχέσης «Οικογένεια – Παιδί- Σχολείο». Το μοναδικό ίσως κλασσικό παιδικό παραμύθι που υπογραμμίζει με τέτοιο αποτελεσματικό τρόπο την αναγκαιότητα και τον ρόλο του σχολείου, καθώς και τους κινδύνους που απειλούν όσους απομακρύνονται από αυτό- χωρίς περιττούς διδακτισμούς και μέσα από τις περιπέτειες του Πινόκιο και την πορεία του από «κούτσουρο» να γίνει «πραγματικός άνθρωπος»!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
«Ζούσε ο Τζεπέτο ο μαραγκός ένας αληθινός τεχνίτης μα πιο πολύ άνθρωπος καλός. Ζούσε ολομόναχος ο δυστυχής γι' αυτό και παρακαλούσε ολημερίς ένα «παιδάκι» νάχει συντροφιά στα γεράματα του λίγη ζεστασιά …» και έτσι ο Τζεπέτο φτιάχνει ένα ξύλινο κούκλο που περπατάει και μιλάει. Τον βαφτίζει «Πινόκιο» και τον στέλνει στο Σχολείο, να γίνει άνθρωπος. Ο Δρόμος για το σχολείο όμως και την μάθηση δεν είναι καθόλου εύκολος. Έχει παγίδες, κινδύνους, πειρασμούς, δυσκολίες.

Ο Πινόκιο χωρίς να συνειδητοποιεί και να καταλαβαίνει όλα αυτά θα χάσει τον δρόμο και θα οδηγηθεί σε περιπέτειες. Θα συναντήσει ένα κουκλοθέατρο, μια καλή μάγισσα, μια αλεπού κι ένα γάτο. Μεταμορφώνεται σε γαϊδουράκι, εμφανίζεται σ'ένα τσίρκο, θα συναντήσει αλήτες, ξαναβρίσκει τον πατέρα Τζεπέτο στην κοιλιά μιας φάλαινας και τελικά γίνεται αληθινό αγόρι αφού ξαναβρίσκει και το δρόμο για το σχολείο :
«Γαλάζιοι Ουρανοί
Ελπίδα στη ζωή
του σχολειού η γνώση
δεν θα σε προδώσει»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Το έργο ανεβαίνει σε Δραματοποίηση - διασκευή και στίχους Βασιλικής Φωτίου, σκηνοθεσία Ανδρέα Μελέκη, σκηνικά – κοστούμια Λιάνας Σπανού Ζαντή, μουσική Νίκου Παπαδόπουλου, και Χορογραφίες Φαίδρας Καραβοκύρη Ζένιου.

Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί : Ιωάννα Πολυνείκη, Φοίβος Γεωργιάδης, Χάρης Ευριπίδου, Μόνικα Μελέκη, (σε κινηματογραφημένες σκηνές) και η κούκλα Γρύλος (Φωνή : Ιωάννης Μελέκης) Τακτικές παραστάσεις θα δίνονται κάθε Κυριακή (εκτός 21/11/10) στο Παττίχειο Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» (πρώην ΑΤΤΙΚΟΝ)

Παράλληλα με τις Κυριακάτικες παραστάσεις θα δίνονται οργανωμένες παραστάσεις για μαθητές Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης καθώς και σε συνεργασία με οργανωμένους φορείς και σύνολα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 24652800/1 και 99490102.

Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» επιχορηγείται από τον ΘΟΚ, τον Δήμο Λάρνακας και την Α.Η.Κ.

Με εκτίμηση
Για το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ»
Ανδρέας Μελέκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής

 
 

 

 


«Τα κόκκινα παπούτσια»
του Ρόμπιν Σόρτ
βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
Από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ»

Το Περιφερειακό θέατρο «ΣΚΑΛΑ» συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία αναβαθμίζει συνεχώς την Παιδική του Σκηνή με γνώμονα πάντα τη σωστή, υγιή ψυχαγωγία και διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Μια θεατρική παράσταση για παιδιά είναι μια υπεύθυνη και ευαίσθητη δουλειά. Ταυτόχρονα πρέπει να είναι μια ανεξάντλητη πηγή ερεθισμάτων που εξάπτει τη φαντασία και δίνει άπειρες αφορμές για συζήτηση, ευαισθητοποίηση και προβληματισμό.
Μια ακόμη δημιουργική πρόταση και πάνω απ'όλα με σαφείς εκπαιδευτικούς στόχους προτείνει για φέτος το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» με την παράσταση του έργου «Τα κόκκινα παπούτσια» του Ρόμπιν Σόρτ βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

ΤΟ ΕΡΓΟ
«Αν χαθείς στα παραμύθια
ίσως να βρεις την αλήθεια»

και το παραμύθι μας μιλά για ένα ζευγάρι μαγικά κόκκινα παπούτσια που κάνουν όποιον τα φορά να χορεύει συνεχώς και δεν βγαίνουν παρά μόνο με ένα μαγικό εργαλείο. Κάτοχος των παπουτσιών – και του μαγικού εργαλείου – είναι ένας γυρολόγος, ο Σνόγκ, που μαζί με τον γελωτοποιό του τον Τζέμμο, γυρίζουν τα χωριά και δίνουν παραστάσεις στους δρόμους. Γνωρίζοντας τη μαγική ιδιότητα των παπουτσιών ο Σνόγκ και συναντώντας την Κάρεν, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι που λατρεύει το χορό, την παρασύρει με όμορφα λόγια και υποσχέσεις και την αναγκάζει να φορέσει τα μαγικά παπούτσια. Από κείνη τη στιγμή η Κάρεν αρχίζει να χορεύει ασταμάτητα και ο Σνόγκ τη χρησιμοποιεί για να κερδίζει χρήματα. Τα μαγικά κόκκινα παπούτσια όμως κρύβουν έναν κίνδυνο : δεν σταματούν ποτέ το χορό και αυτός που τα φορά κινδυνεύει να πεθάνει από εξάντληση. Θα καταφέρει η Κάρεν να βγάλει τα κόκκινα παπούτσια και να γλυτώσει τον εαυτό της; Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό;     

Πρόκειται για μια συνθετική παράσταση γεμάτη ήχους, ρυθμούς, εικόνες, χρώματα, αυτοσχεδιασμούς, μουσική και χορό, πλούσια δράση και έξυπνους διαλόγους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση Ειρένας Ιωαννίδου Αδαμίδου, διασκευή/σκηνοθεσία Νίκου Νικολαϊδη, σκηνικά- κοστούμια Λιάνας Σπανού Ζαντή, μουσική Ειρήνης Κακογιάννη, στίχοι Δήμητρας Νικολαϊδου και χορογραφίες Petya Tsvetkova.

Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί : Χριστιάνα Λάρκου, Χρίστος Καραϊσκος, Εύα Μιλτιάδου, Πέτρος Φιλίππου, Νίκος Κορομίας και Tsvetan Stoilov.
Η επίσημη πρεμιέρα θα δοθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009 στο ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΣΚΑΛΑ» (αφού ανοικοδομήθηκε μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 10ης Μαρτίου 2008) και τακτικές παραστάσεις θα δίνονται κάθε Κυριακή – ώρα 10.30 π.μ.
Παράλληλα θα δίνονται οργανωμένες παραστάσεις για μαθητές Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης καθώς και σε συνεργασία με οργανωμένους φορείς και σύνολα.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 24637952, 99490102 καθώς και στα νέα μας τηλέφωνα που θα ενεργοποιηθούν σύντομα – 24652800, 24652801.
Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» επιχορηγείται από τον Θ.Ο.Κ., τον Δήμο λάρνακας και την Α.Η.Κ.

Με εκτίμηση
Για το θέατρο «ΣΚΑΛΑ»

Ανδρέας Μελέκης

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

 

Συνεχίζονται οι παραστάσεις από την Παιδική Σκηνή για την περίοδο 2009

Με μια πλήρως ανανεωμένη, νεανική και ταλαντούχα ομάδα άρχισε το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» τη νέα θεατρική περίοδο 2008- 2009. Οι δοκιμές άρχισαν και συνεχίζονται πυρετωδώς με την φιλοδοξία να δώσει και φέτος στο θεατρόφιλο κοινό παραστάσεις που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του, να έχουν ένα υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και να συμβάλουν ουσιαστικά στην θεατρική ανάπτυξη.

 

Παιδική Σκηνή – «Το μυστικό των αοράτων»

Μια ακόμη δημιουργική πρόταση και πάνω απ'όλα με σαφείς εκπαιδευτικούς στόχους με επίκεντρο τα παιδιά, προτείνει για φέτος το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» με την παράσταση του έργου «Το μυστικό των Αοράτων» του Λεβ Ουστίνωφ. Η αιώνια μάχη του καλού με το κακό με πρωταγωνιστές στο έργο τα ίδια τα παιδιά, τους μαθητές.

Ο συγγραφέας διεισδύει μέσα στις ευαίσθητες ψυχές τους, μέσα στις ανησυχίες και τους φόβους τους και θέτει αυτά τα παιδιά σε μια πορεία και ένα σκληρό αγώνα με τα «Αόρατα» κακά που τα περιβάλλουν–ψευτιά, απάτη, αδικία, φόβος, πειρασμός, ασέβεια, απειθαρχία, αδιαφορία, αμάθεια κ.λ.π.

Με κύριους συμπαραστάτες και βασικά όπλα τις συμβουλές του σοφού, γέρο δάσκαλου παππού, των δασκάλων, την γνώση και την μάθηση και το νερό από τις τρεις μαγικές πηγές – Την πηγή της Υγείας, της Αγάπης και της Αλήθειας - θα υπερνικήσουν τον στρατό των Αοράτων και θα είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής.

«Στον κόσμο όμως η ψευτιά, δεν ζει παντοτινά,
και το κακό δεν κρύβεται, για πάντα στο σκοτάδι
Κι αν η αλήθεια σηκωθεί, και βάλει στο σημάδι
θα την σκοτώσει τη ψευτιά,
και τότε το λαμπρό το φως
τον κόσμο θα γεμίσει».

Έργο με πολλές αρετές, αξίες, μεγάλο ενδιαφέρον και με υψηλούς παιδαγωγικούς στόχους, Ένα παραμύθι που το χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία, η εξυπνάδα και η ενδιαφέρουσα δομή με πολλές ανατροπές, εκπλήξεις, δυσκολίες, μυστήρια και «ανεξήγητα».

«Τα έργα μου τα γράφω για τα παιδιά που θα γίνουν μεγάλοι – λέει ο ίδιος ο συγγραφέας και συνεχίζει- Ιδανικό Θέατρο για μένα είναι το «οικογενειακό θέατρο» δηλ. θέατρο για μικρούς και μεγάλους – θέατρο που να παρακολουθείται και από τα παιδιά και από τους γονείς και εκπαιδευτικούς με το ίδιο ενδιαφέρον».

Πρόκειται για μια συνθετική παράσταση γεμάτη ήχους, ρυθμούς, εικόνες, χρώματα, αυτοσχεδιασμούς, μουσική και χορό, πλούσια δράση και έξυπνους διαλόγους.

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μελέκη, σκηνικά κοστούμια Μαρίζας Παρτζίλη, Μουσική Σάββα Σάββα και χορογραφίες Petia Tsvetkova .

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί : Γιάννος Σπανός, Γαλάτεια Ζήνωνος, Εύα Μιλτιάδου, Νίκος Κορομίας και Νεφέλη Χριστοδούλου.

Η Πρεμιέρα έγινε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008, ώρα 10.30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και τακτικές παραστάσεις θα δίνονται κάθε Κυριακή μέχρι 30/11 εκτός την Κυριακή 16/11)

Παράλληλα δίνονται οργανωμένες παραστάσεις με σχολεία και οργανωμένους φορείς.


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΛΕΒ ΟΥΣΤΙΝΩΦ (Ο ΜΥΘΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ)

Τη ξέγνοιαστη και χαρούμενη ζωή των παιδιών της μεγάλης πολιτείας συνταράζει ο φοβερός και ακατανίκητος στρατός των Αοράτων (που εκπροσωπούν στο έργο το πνεύμα του κακού).

Οι Αόρατοι στην αρχή σπάνε την πόρτα του σχολείου και συλλαμβάνουν τους δασκάλους. Τους θέτουν ένα όρο για να τους αφήσουν ελεύθερους και να τους χαρίσουν την ζωή :- Να τους φανερώσουν που έχουν κρυμμένους τους μαθητές και να τους παραδώσουν στους Αόρατους. Κυνηγημένα τα δύο παιδιά (Ο Μαγοτρόνιος και η Χρωματούλα) φθάνουν επιτέλους στην καλύβα τους που βρίσκεται στην άκρη της πόλης.

Την αγωνία και τον φόβο, την ανησυχία και το αδιέξοδο των παιδιών καταλαγιάζει ο Παππούς – ο σοφός γέρο - δάσκαλος που φθάνει και αυτός στην καλύβα.

Εκεί στον καθαρό αέρα, τους έρχεται η καλή ιδέα να πάνε στον Πράσινο βράχο. Τρεις μαγικές πηγές πηγάζουν από τα σπλάχνα του- η μια είναι η Πηγή της Υγείας, η άλλη της Αγάπης και η τρίτη η Πηγή της Αλήθειας. Και σαν θα πιουν από το μαγικό νερό θα μάθουν το μυστικό των Αοράτων και θα γυρίσουν πίσω να ελευθερώσουν την πόλη τους.

«Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, λέει ο παππούς, θα συναντήσουμε βουνά ψηλότερα από τα σύννεφα, θα πρέπει να περάσουμε μέσα από βάλτους και δάση αδιάβατα».

«θα γίνουμε πουλιά και θα πετάξουμε, θα γίνουμε θηρία και θα περάσουμε» λέει ο Μαγοτρόνιος

«Και πως θα γίνουμε πουλιά και θηρία στα καλά καθούμενα;» ρωτά η Χρωματούλα.

Μα φυσικά με το κομπιουτεράκι του Μαγοτρόνιου που έχει την ικανότητα να κάνει μεταμορφώσεις. Έτσι οι τρεις φίλοι μας (Παππούς- Μαγοτρόνιος - Χρωματούλα) με την βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή μεταμορφώνονται σε διάφορα ζώα, πουλιά και άγρια θηρία.

Οι μεταμορφώσεις όμως τους δημιουργούν και πολλά προβλήματα : για παράδειγμα δυσκολεύονται να αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο και πολλές φορές κινδυνεύουν να φαγωθούν μεταξύ τους.

Ο παππούς Λεοπάρδαλη σχεδόν να κατασπαράξει την Χρωματούλα - Ελάφι και τον Μαγοτρόνιο Μαϊμού.

Κατά την διάρκεια της μεγάλης και δύσκολης πορείας έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της Αρρώστειας η οποία τους ακολουθεί παντού και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους διοχετεύσει μικρόβια και να τους μεταδώσει κάποια ασθένεια, αφού αυτή είναι με το μέρος των Αοράτων.

Ενώ το καλό χελιδονάκι που είναι με το μέρος τους, εκτελεί χρέη αγγελιαφόρου, κατασκοπεύει τους Αόρατους και φέρνει πληροφορίες και μηνύματα από τους αιχμάλωτους δασκάλους.

Μετά από πολλές και μεγάλες περιπέτειες και αφού υπερνικήσουν τις τεράστιες δυσκολίες, ο Παππούς ο Μαγοτρόνιος και η Χρωματούλα φθάνουν στον Πράσινο βράχο. Πίνουν από το μαγικό νερό και αφού μάθουν το μυστικό των Αοράτων ........................

«Στον κόσμο όμως η ψευτιά, δεν ζει παντοτινά
και το κακό δεν κρύβεται για πάντα στο σκοτάδι
κι αν η ΑΛΗΘΕΙΑ σηκωθεί και βάλει στο σημάδι
Θα τη σκοτώσει την ψευτιά
Και τότε το λαμπρό το φως
τον κόσμο θα γεμίσει»

Επιστρέφουν στην πόλη τους. Στην τελική μάχη με τους Αόρατους ο Μαγοτρόνιος θα νικήσει και σαν επιβράβευση για τον αγώνα τους το Συμβούλιο των Δασκάλων θα τους δώσει το πιο σημαντικό και πιο Μεγάλο Βραβείο.


«Αφροδίτη και Άδωνης»
το επικολυρικό αριστούργημα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
από την Δεύτερη Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ»
Επίσημη Πρεμιέρα : Παρασκευή 24 Οκτωβρίου – 8.30 μ.μ.
στις ΑΠΟΘΗΚΕΣ ( Οδός Αγίου Λαζάρου 81-83 )

 

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΗ

Η Δεύτερη Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ» δημιουργήθηκε το 2004 μέσα από την θεατρική ανάγκη να δοθεί η δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό να γνωρίσει και επικοινωνήσει με έργα της Μικρής Φόρμας, έργα της σύγχρονης και κλασσικής παγκόσμιας λογοτεχνίας και παρουσιάζοντας τα με σκηνικές πρωτοποριακές προσεγγίσεις και πειραματικές διαθέσεις. Παραστάσεις που θα μπορούσαν να έχουν σκηνική ζωή και σε χώρους εκτός της Αναγεννησιακής σκηνής δημιουργώντας μια άμεση επικοινωνία με το θεατή.

Μετά τα «Φτερά Μπεκάτσας» (2004), «Μικρά Συζυγικά Εγκλήματα» (2005), «Ο Εραστής» (2006) και «Ο Συλλέκτης»(2007) παρουσιάζει φέτος το επικολυρικό αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Αφροδίτη και Άδωνης» μέσα από τις φόρμες του Χορό-θεάτρου και Καφέ – θεάτρου. Έτσι οι πρώτες έξι παραστάσεις θα δοθούν σ'ένα νέο πρωτοποριακό πολυχώρο στη Λάρνακα τις ΑΠΟΘΗΚΕΣ- Οδός Αγίου Λαζάρου 81-83.

 

ΤΟ ΕΡΓΟ- «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΗΣ»

Εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία και γραμμένο το 1593 στην βάση του αρχέτυπου του μύθου της Αφροδίτης και του Άδωνη το ποιητικό αυτό έργο του Σαίξπηρ είναι και σήμερα επίκαιρο μέσα στην σύγχρονη κοινωνία με τους γρήγορους και εξωφρενικούς ρυθμούς της.

Έργο που κτυπά απευθείας στην καρδιά της ανθρώπινης επιθυμίας και η οποία συχνά συνορεύει με την εξάρτηση και το πάθος που αναπόφευκτα δημιουργούν φθορά της ψυχής και οδηγούν το πνεύμα στο σκοτάδι. Τα βαθιά αλλά σκοτεινά συναισθήματα των ηρώων μετατρέπονται σε παγίδα για τις ίδιες τις ζωές τους που τους σπρώχνουν χωρίς να το καταλάβουν προς την καταστροφή – πνευματική και φυσική. Μία ηθοποιός (Μόνικα Μελέκη) και ένας χορευτής ( Tsvetan Stoilov ) ανταποκρίνονται στην πρόκληση να ανακαλύψουν εκ νέου τις αιώνιες ανθρώπινες σχέσεις και συναισθήματα (εγωϊσμός, πάθος, απληστία, τρυφερότητα, μίσος) σε μια ασυνήθιστη σκηνική προσέγγιση βυθίζοντας τον θεατή σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη από χορευτικές εικόνες, μουσική, φως και ήχο και ακούγοντας την θεσπέσια μελωδία του Σαιξπηρικού ποιητικού λόγου.

Η χοροθεατρική φόρμα της παράστασης δημιουργεί στον θεατή δυνατότητες για μια πλούσια φαντασία και ελευθερία, προσφέροντας του μια αισθητική απόλαυση.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία – χορογραφία – κίνηση της Petya Tsvetkova , Μουσική επιμέλεια – ηχητικά εφφέ Λάρκου Λάρκου και συμμετέχουν η ηθοποιός Μόνικα Μελέκη και ο χορευτής Tsvetan Stoilov .

Η Πρεμιέρα θα δοθεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου – ώρα 8.30 μ.μ. σ'ένα νέο πρωτοποριακό πολυχώρο στην Λάρνακα- τις ΑΠΟΘΗΚΕΣ (Οδός Αγίου Λαζάρου 81-83) και μέσα από την φόρμα του Καφέ- Θεάτρου.

Παραστάσεις θα δοθούν επίσης στις 29/10, 31/10, 5/11, 7/11, 14/11 στις ΑΠΟΘΗΚΕΣ και
21/11, 22/11, 28/11, 29/11 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
Στη Λευκωσία θα δοθούν 3 παραστάσεις στη ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ Θ.Ο.Κ. στις 16/11, 17/11 και 18/11.

Το θέατρο «ΣΚΑΛΑ» επιχορηγείται από τον Θ.Ο.Κ. και τον Δήμο Λάρνακας.
Επίσημος χορηγός η Cyta.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 24637952 και 99490102.

Με εκτίμηση
Για το θέατρο «ΣΚΑΛΑ»

Ανδρέας Μελέκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής

 
Επόμενη Παραγωγή
 
 
Προηγούμενες Παιδικές θεατρικές παραστάσεις
 
 
Νεανικό Θεατρικό Εργαστήρι
 
Προηγούμενες παραστάσεις Κύριας & Δεύτερης Σκηνής
 
 
 
Ρεπερτόριο
 
 

Διάβασε το άρθρο
 
Untitled Document